radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 221 klicev, med temi 98 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 15 kaznivih dejanj,
  • 16 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 3 prometne nesreče II. kategorije,
  • 8 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega nobene v zasebnem prostoru.

policija splosniPrometne nesreče z lahkimi poškodbami
Včeraj smo obravnavali dve prometni nesreči kolesarjev - v enem primeru je padla kolesarka med vožnjo na območju Pobrežja v Mariboru, v drugem kolesar na območju Tabora v Mariboru. Na območju Ormoža pa je padel mopedist, ki je izgubil oblast nad vozilom, tudi on se je pri tem lažje poškodoval.

Obravnavani tujci
Na območju Središča ob Dravi smo obravnavali pet državljanov Turčije in tri državljane Sirije, na območju Miklavža pri Ormožu pa smo zgodaj zjutraj izsledili še 16 tujcev, državljanov Sirije. Postopki s tujci še potekajo.

Vlom v stanovanjsko hišo
Skozi okno je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo na območju Lenarta, kjer je neznanec odtujil gotovino in več kosov zlatnine, z dejanjem je lastnike po nestrokovni oceni oškodoval za približno 14.000 eur.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran