radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali štiri kazniva dejanja, pet prometnih nesreč, ki so se končale le z materialno škodo, dve kršitvi javnega reda in miru, dva požara, pet primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino prometnega znaka, tatvino goriva na bencinskem servisu, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila in uporabo ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V Ljutomeru je v dopoldnaskem času, zagorelo na ostrešju stanovanjske hiše. Požar so pogasili domači in okoliški gasilci. Nastalo je za okoli 10.000 EVR škode. V Policah pa se je v večernih urah, zaradi odloženega pepela vnel zabojnik za smeti. Požar so pogasili domači, sami pred prihodom gasilcev.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran