radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPreteklo soboto smo pomurski policisti obravnavali prometno nesrečo, ki se je končala le z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru,tri požare, pridržali eno osebo ter šest primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so radgonski policisti obravnavali tatvino delov s tovornega vozila, tatvino prodajnih artiklov v trgovini in zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva. Soboški policisti pa so obravnavali še goljufijo pri točenju goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V Cankovi je bil zaustavljen voznik osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal, da vozi pod vplivom alkohola. Odrejeno mu je bilo pridržanje.

V Apačah je v večernih urah zagorelo v garaži, ki je pogorela v celoti. Vzrok požara bodo policisti skušali ugotoviti z ogledom, ki bo opravljen danes dopoldan. V Murski Soboti, pa je zaradi kratkega stika na stropni svetilki zagorel parkiran kombi. V zgodnjih jutranjih urah pa je zaradi preboja elektrike zagorel lesen električni drog izven naselja Lipovci.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na pomurski avtocesti.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran