radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniVčeraj, okoli 17.30 smo bili obveščeni o poškodovanju zastave pred stavbo na območju centra Ljubljane. Ugotovljeno je bilo, da je skupina neznancev pristopila do droga pred stavbo, z njega je skupina snela mavrično zastavo in jo zažgala. Gre za skupino mladostnikov starih med 15 in 18 let, oblečenih večinoma v črna oblačila, zraven je bilo tudi dekle, ki je bilo oblečeno v bel plašč. Skupina je zbežala v smeri Miklošičeve ceste. Policisti vse okoliščine dogodka še preverjajo in zbirajo obvestila v zvezi suma storitve kaznivega dejanja javnega spodbujanja sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku ali so opazili navedeno skupino mladostnikov, naprošamo, da informacije sporočijo na Policijsko postajo Ljubljana Center, številko 113 ali anonimno na 080 1200.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran