radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniVčeraj, 10. decembra ob 11.26, je bila Policija obveščena, da je občan v reki Idrijci blizu naselju Slap ob Idrijci (občina Tolmin) opazil osebo, ki ni kazala znakov življenja. Poleg policistov PP Tolmin in novogoriških kriminalistov so bili na kraj najdbe s strani pristojne službe napoteni tudi gasilci PGD Tolmin, ki so s pomočjo plovila iz vode izvlekli omenjeno osebo in ga prepeljali na obrežje omenjene reke. Na kraju so bili za potrebe morebitnega posredovanja prisotni tudi potapljači Podvodne reševalne službe Tolmin, prav tako je bil na kraju tudi zdravnik, ki je potrdil smrt pokojnega. Prav tako smo o najdbi trupla obvestili tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Natančen vzrok njegove smrti bo ugotovljen v sklopu sodne obdukcije na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, ki jo je odredil preiskovani sodnik Okrožnega sodišča v Novi Gorici.

V nadaljnjem identifikacijskem postopku je bilo ugotovljeno in potrjeno, da gre za 32-letnega moškega z območja Severne Primorske. Policija nadaljuje s preiskavo z namenom ugotovitve vseh okoliščin smrti pokojnega.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran