radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 260 klicev občanov. 61 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 3 s področja mejnih zadev in tujcev, 25 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Nekaj čez 17. uro smo bili obveščeni o požaru v Kavčah. Po prvih podatkih naj bi začela goreti drva ob stanovanjski hiši. Ogenj je poškodoval hišo. V požaru je bila lažje poškodovana ena oseba. Vzrok požara še ni potrjen. Ogled pravkar poteka.

Na avtocestnem počivališču Lopata smo obravnavali tatvino goriva. Neznani storilec je iz rezervoarja bolgarskega tovornega vozila ukradel okoli 250 litrov goriva.

Lep začetek novega delovnega tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran