radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklih štiriindvajsetih urah smo pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči v katerih je nastala samo materialna škoda, štiri kazniva dejanja, kršitev javnega reda in miru ter sedem primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo obravnavali kaznivo dejanje zlorabe negotovinskega plačilnega sredstva, zlorabo osebnih podatkov, goljufijo pri posoji denarja in tatvino parfumov v trgovini.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Do konca letošnjega leta bodo policisti poostreno nadzirali vožnjo pod vplivom alkohola. Zaradi tega pozivamo vse voznike, da nikar ne sedejo za volan, če so pred tem uživali alkohol ali druge psihoaktivne snovi.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran