radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 232 klicev, med temi 95 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 15 kaznivih dejanj,
  • 18 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 1 prometno nesrečo II. kategorije,
  • 2 vozili sta bili zaseženi voznikoma,
  • 11 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 2 v zasebnem prostoru.

policija splosniPolicisti PP Maribor II obravnavajo prometno nesrečo II. kategorije. 11. 12. 2023 zvečer se je na Lackovi cesti v Mariboru zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena tri vozila in sicer voznik osebnega avtomobila, znamke Renault Clio, ki je v prometni nesreči utrpel lažje telesne poškodbe, voznica osebnega avtomobila, znamke Seat Ibiza, ki sta se na kraju ustavila in še neznana voznica neznanega osebnega avtomobila, ki pa se je nato odpeljala v smeri Streliške ceste. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošamo neznano udeleženko in morebitne očividce prometne nesreče, da pokličejo na tel. št. 02/450-20-30 (PPP Maribor) ali 113, oz. se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117.

Na PU Maribor smo bili v ponedeljek obveščeni o onesnaženju potoka na območju Svečine. Po prvih podatkih je prišlo do izteka kurilnega olja. Na kraju so bili gasilci GB Maribor, ki so s tehničnimi ukrepi omejili širjenje onesnaženja. V zvezi s tem na PP Šentilj zbirajo obvestila in preiskujejo okoliščine dogodka.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran