radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 247 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih, 2 nujna.

21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 12 s področja mejnih zadev in tujcev, 26 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in 16 prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali štirikrat.

Kriminaliteta
V Košnici smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec ni ničesar ukradel. Lastnikom je škodo povzročil z uničenjem vrat.

V Šaleku smo obravnavali vlom v dve kleti stanovanjskega bloka. Iz ene je storilec odnesel orodje, iz druge najverjetneje nič.

Na Pohorski ulici v Celju je neznanec vlomil v skupne prostore stanovanjskega bloka in ukradel več različnega električnega orodja.

Nedovoljen prehod državne meje
V Kunšperku smo včeraj izsledili pet državljanov Rusije, ki so na nedovoljen način vstopili v Slovenijo. Vseh pet je zaprosilo za mednarodno zaščito.

Lepo, mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran