radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Policisti obravnavajo kaznivo dejanje ropa, do katerega je prišlo 14. novembra zvečer, ko je neznani storilec vstopil v poslovni prostor na Gosposvetski ulici v Mariboru, od prodajalke zahteval denar ter grožnjo podkrepil z ostrim predmetom, po dejanju pa zbežal.

Moški, star med 20 in 30 let, je bil visok približno 185 cm, vitke postave, obraz je imel pokrit s črno tekstilno masko, preko glave pa kapuco, oblečeno je imel jakno z vojaškimi motivi ter športne hlače olivno-zelene barve, znamke Nike. Obut je bil v športne copate zeleno-črne barve z belim podplatom.

ropar maribor

Vse, ki bi imeli koristne informacije o navedenem kaznivem dejanju, oz. osumljencu prosimo, da to sporočijo na 113 ali anonimno telefonsko številko 080 1200.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran