radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

policija splosniV Šempetru pri Gorici vlomili v hišo
Včeraj, 12. decembra ob 15.34, je bila Policija obveščena o vlomu skozi okno v nenaseljeno stanovanjsko hišo v Šempetru pri Gorici. Z ogledom bilo ugotovljeno, da storilec iz notranjosti ni ničesar ukradel. Po zaključku preiskave bodo novogoriški policisti na podlagi vseh ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Prometna nesreča I. kategorije na Ajdovskem
Danes, 13. decembra ob 6.53, smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na cesti Potoče – Brje (občina Ajdovščina), kjer je 37-letna voznica osebnega avtomobila zapeljala z vozišča. V prometni nesreči nihče ni bil poškodovan. Poleg policistov PP Ajdovščina so na kraju posredovali tudi gasilci GRC Ajdovščina, ki so ob pomoči avto vleke osebno vozilo povlekli na cesto. Ker so bili izpolnjeni vsi zakonski pogoji so policisti odstopili od ogleda kraja prometne nesreče oz. od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov potrebnih za odločitev o prekršku.

Na Ajdovskem ukradli električni skiro
Danes, 13. decembra okoli poldneva, so policisti v Ajdovščini obravnavali tatvino električnega skiroja znamke Robbo 10 PRO, vrednega okoli 1.000 evrov. Okoliščine kaznivega dejanja Policija še preiskuje.

Iz svečomata v Vipavskem Križu ukradli manjšo vsoto denarja
Policisti PP Ajdovščina so danes, 13. decembra v dopoldanskem času, obravnavali vlom v svečomat na pokopališču v Vipavskem Križu (občina Ajdovščina). Po prvih zbranih podatkih je neznani storilec v obdobju zadnjih dveh tednov iz predala omenjenega svečomata ukradel kovance v vrednosti 40 evrov. Oškodovanec je odstopil od predloga za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo policisti o vseh ugotovitvah s pisnimi poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

V Vrtojbi neznani voznik tovornega vozila trčil v drugo tovorno vozilo
Danes, 13. decembra ob 5.24, smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na parkirnem prostoru v Vrtojbi. Po sedaj zbranih podatkih je do omenjenega dogodka prišlo na kamionskem terminalu, kjer je neznani voznik tovornega avtomobila trčil v drugo tuje tovorno vozilo (voznik slednjega je v času nezgode počival) in s kraja odpeljal. Prometni policisti so glede na vsa ugotovljena dejstva primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Na Vogrskem se je poškodoval mlajši voznik kolesa
Včeraj, 12. decembra ob 15.28, so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili o prometni nesreči II. kategorije v naselju Vogrsko, kjer je med vožnjo trčil v steber javne razsvetljave mlajši kolesar (otrok) in se lažje poškodoval. Na kraj so bili s strani pristojne službe napoteni poklicni gasilci JZ GRD Nova Gorica, ki so nudili prvo pomoč ponesrečenemu kolesarju. Zatem so poškodovanca oskrbeli reševalci NMP ZD Nova Gorica, ki so mlajšo osebo prepeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Povoženje divjadi
Včeraj, 12. decembra ob 16.25, smo bili obveščeni, da je voznik osebnega avtomobila na območju naselja Vitovlje povozil srno. Po trku z vozilom je omenjena divjad s kraja zbežala neznano kam. Ker so bili izpolnjeni vsi zakonski pogoji so policisti PP Nova Gorica odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran