radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24-ih urah intervenirali v 46 primerih in na številko 113 prejeli skupno 146 klicev. Obravnavali so trinajst prometnih nesreč z materialno škodo, dva vloma in tri tatvine. Zaradi kršitev javnega reda so policisti posredovali dvakrat.

Policisti so na območju Policijske uprave Koper obravnavali šest nezakonitih prehodov državne meje.

V Piranu je neznani storilec vlomil v skladiščne prostore enega od lokalov. Prostore je pregledal, ukradel pa ni ničesar. Prav tako je v Piranu je neznani storilec vlomil v eno od trgovin in iz nje ukradel gotovino. V obeh primerih policisti za storilcem še poizvedujejo.

Neznani storilec je v Portorožu iz objekta, ki je v adaptaciji ukradel štiri električne skiroje znamk Kukirin, Lamborgini in 2x Ecospeed 9.

V Kopru na Cesti na Markovec se je ob 15.40 uri pripetila prometna nesreča z materialno škodo v kateri je 47-letni voznik osebnega avtomobila doma iz okolice Izole zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v pred seboj vozeči osebni avtomobil 22-letnika doma iz območja štajerske. Povzročitelju je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,43 mg/l alkohola. Zaradi povzročitve prometne nesreče in vožnje pod vplivom alkohola so mu policisti izdali plačilni nalog, ter začasno odvzeli vozniško dovoljenje.

V Postojni so policisti ustavili 69-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu so odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,68 mg/l alkohola. Vozniku so prepovedali nadaljnjo vožnjo, zoper njega bo napisan obdolžilni predlog.

David Iskra
vodja Operativno komunikacijskega centra
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran