radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, deset kaznivih dejanj, eno poškodbo vozila na parkirišču in dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo evidentirali tri tatvine v Lendavi, Ljutomeru in Gornji Radgoni, štiri kazniva dejanja na območju Murske Sobote, in sicer ponarejanje denarja, zalezovanje, grožnjo ter nasilje v družini, v Dokležovju napad na uradno osebo, v Dolgi vasi povzročitev splošne nevarnosti in v Gornji Radgoni pranje denarja.

V zadnjem primeru je bila občanka žrtev prevaranta, ki je z njo vzpostavil stik preko mobilnega telefona in se izdajal za predstavnika finančnega podjetja. Prepričal jo je, da si je na svoj telefon naložila dve aplikaciji, preko katerih je nato dostopal do njenega bančnega računa. Najprej je opravil nakazilo denarja na njen bančni račun, nato pa z njenega takoj na drugega v tujini. Ne nasedajte na takšne in podobne zadeve, še posebej, če ne poznate osebe ali podjetja, ki vas kontaktira.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju celotne policijske uprave Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran