radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali devet prometnih nesreč, štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, dve poškodbi vozila na parkirišču in dva primera povoženja divjadi.

Posledica sedmih prometnih nesreč je bila zgolj materialna škoda, v dveh nesrečah pa sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. V Ljutomeru je kolesar zaradi nepravilne smeri vožnje in neosvetljenosti trčil v osebni avtomobil ter se pri tem poškodoval. Poškodovala pa se je tudi kolesarka, ki je s kolesom padla v Turnišču. Kar se prometne varnosti tiče so policisti tudi ugotovili, da sta voznika v Lipovcih in Banovcih vozila pod vplivom alkohola. Obema je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja, zoper voznika v Banovcih pa je bilo odrejeno še pridržanje.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvini denarja v Ljutomeru in Radencih, v Murski Soboti pa poškodovanje tuje stvari in nasilje v družini.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Policisti bomo danes v večernem in nočnem času na celotnem območju policijske uprave Murska Sobota izvedli poostren nadzor psihofizičnega stanja udeležencev v cestnem prometu. Posebno pozornost bomo posvetili ekstremnim kršiteljem in večkratnim povratnikom, ki predstavljajo največjo nevarnost v cestnem prometu. Sestavni del vsakega policijskega postopka bo tudi odrejen preizkus alkoholiziranosti.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju celotne policijske uprave Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran