radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaDanes, okoli 8. ure smo bili obveščeni o dogodku v katerem je na območju naselja Pance umrl 61 letni voznik traktorja. Po do sedaj zbranih obvestili je bil voznik traktorja v nesreči udeležen sam. Vozil je po poti čez travnik, pri tem pa je traktor zaradi neprilagojene hitrosti na razmočenih tleh zdrsnil po travnati brežin in se večkrat prevrnil. Pri tem se je voznik tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl. Nesreča se je po vsej verjetnosti dogodila preko noči, o zjutraj najdenem prevrnjenem traktorju pa so policiste obvestili občani. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran