radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 300 klicev občanov. 94 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 46 s področja prometne varnosti in 27 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali tri prometne nesreče z lažjimi poškodbami in 20 prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali petkrat.

Kriminaliteta
V Šmartnem ob Paki smo obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilec je lastnikom škodo povzročil s poškodovanjem terasnih vrat.

V Klakah, na območju Lesičnega, smo obravnavali vlom v dve osebni vozili. Storilec je iz obeh vozil ukradel denarnice z gotovino in dokumenti.

Nekaj pred 19. uro smo bili obveščeni, da je zagorelo v stanovanjski hiši v Kompolah. Zagorelo je pri elektro omarici, ki jo je ogenj uničil. Požar se je razširil še na podstrešni del hiše. Tujo krivdo za nastanek požara smo izključili. V požaru ni bil nihče poškodovan.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran