radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaDanes se je ob 15.26 uri na glavni cesti med Ilirsko Bistrico in Dolenjami pri Jelšanah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve tovorni vozili, pri tem pa se je eno od tovornih vozil - cisterna za prevoz nevarnega blaga prevrnila na bok. Na kraju so policisti ugotovil, da je cisterna polna plina (propan-butan), vendar po informacijah gasilcev trenutno plin iz cisterne ne uhaja oziroma izteka. Zaradi nevarnosti uhajanja plinov so policisti območje zavarovali ter cesto do nadaljnjega za ves promet zaprli. V prometni nesreči nihče od udeleženih voznikov ni bil telesno poškodovan. Več informacij bomo posredovali jutri z obvestilom o dogodkih za današnji dan.

Loris Čendak
višji policijski inšpektor
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran