radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniDanes, nekaj minut pred 8. uro smo bili obveščeni, da se na Obrežju na parkirnem prostoru za tovorna vozila mejnega prehoda nahaja oseba, ki ne kaže znakov življenja. Policisti so takoj odšli na kraj, zavarovali so območje, na kraj so bili poklicani tudi reševalci. Ti so potrdili smrt ženske, na truplu pa ni bilo ugotovljenih znakov nasilja. Zdravnik iz Splošne bolnišnice Brežice je za pokojno odredil sanitarno obdukcijo, na podlagi katere bo znan vzrok smrti. Reševalci so v bolnišnico zaradi slabega počutja odpeljali tudi enega od dveh državljanov Kitajske, ki sta se nahajala ob mrtvi ženski in za katera domnevamo, da so potovali skupaj.

Na kraj je bila napotena ogledna skupina Sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto. Kriminalisti so opravili ogled in nadaljujejo z intenzivno kriminalistično preiskavo. S pomočjo prevajalca bodo opravili razgovore z državljanoma Kitajske in poskušali ugotoviti vse okoliščine, identiteto pokojne in njuno identiteto. O ugotovitvah bodo po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo.

DOPOLNJENO: 20. 12. 2023 ob 16:29
Na podlagi opravljene sanitarne obdukcije je bilo ugotovljeno, da je ženska umrla naravne smrti. Kriminalisti nadaljujejo z ugotavljanjem in potrjevanjem identitete pokojne in dveh državljanov Kitajske ter ugotavljanjem drugih okoliščin.

Alenka Drenik Rangus
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Novo mesto


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran