radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniKmalu bo minilo dve leti, ko je bila Policija od občana obveščena o najdbi moškega trupla v Novi Gorici. V preteklem obdobju smo poročali, da je 11. januarja 2022 moško truplo na potki nad železniškim predorom, tik ob državni meji med Republiko Slovenijo in Italijansko republiko, naključno našla državljanka Republike Italije. Kriminalisti, kriminalistični tehniki in forenziki so v nadaljevanju opravili ogled kraja dejanja opravili in na kraju zbrali obvestila. Ugotovljeno je bilo, da je v navedenem primeru šlo za nasilno smrt mlajšega (26-letnega) moškega, državljana Republike Slovenije.

Preiskava okoliščin nasilne smrti pokojnega še vedno poteka in ni zaključena. Pri preiskavi slovenska policija intenzivno sodeluje z italijanskimi varnostnimi in pravosodnimi organi, predkazenski postopek vseskozi usmerja pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Z namenom razjasnitve vseh okoliščin nasilne smrti Policija še vedno poziva oziroma zaproša vse občane, ki bi lahko nudili koristne informacije, da čim prej to sporočijo policistom najbližje policijske postaje oz. na znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran