radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 276 klicev občanov. 89 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.

19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 41 s področja prometne varnosti in 24 s področja javnega reda in miru.

V Bučah in v Dekmanci smo obravnavali vloma v stanovanjski hiši. Lastniki hiše v Bučah pogrešajo nakit in gotovino. Iz stanovanjske hiše v Dekmanci pa je storilec ukradel več nakita.

V Bistrici ob Sotli je neznani storilec poškodoval zapornico pri osnovni šoli.

Na Ulici bratov Vošnjakov v Celju smo obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec ni ničesar ukradel. Škodo je povzročil z razbitjem okenskega stekla.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran