radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPoškodovanje parkiranega vozila
Danes, 20. decembra dopoldne, so policiste obvestili, da je neznanec poškodoval vetrobransko steklo osebnega avtomobila znamke VW, ki je bil parkiran na parkirnem prostoru pred stanovanjsko stavbo v Novi Gorici. Novogoriški policisti primer poškodovanja osebnega vozila še preiskujejo.

Prometna nesreča II: kategorije med Prvačino in Dornberkom
Danes, 20. decembra ob 10.48, je bila Policija obveščena o prometni nesreči II. kategorije na glavni cesti Prvačina – Dornberk in v kateri je bil sam udeležen voznik avtomobila. Po prvih podatkih je vozil iz Dombrave proti Dornberku in zaradi neprimerne oz. neprilagojene hitrosti v desnem ovinku izgubil nadzor nad vozilom ter posledično z avtomobilom zapeljal izven vozišča, kjer se je vozilo večkrat prevrnilo ter obstalo na strehi. V prometni nesreči je bil 41-letni voznik predvidoma lažje poškodovan.

V prometni nesreči I. kategorije v Vipavi udeleženi dve vozili
Danes, 20. decembra ob 8.26, smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na območju Vipave, na cesti za Vrhpolje in v kateri sta bila udeležena voznika dveh osebnih avtomobilov. V prometni nesreči je na vozilih nastala materialna škoda, zoper povzročitelja bo zaradi kršitve prometne zakonodaje uveden prekrškovni postopek (vzvratna vožnja, kršitev določil 43. člena ZPrCP).

Povoženje divjadi
Včeraj, 19. decembra ob 23.35, smo bili obveščeni, da je voznik osebnega avtomobila vozil po glavni cesti iz Kobarida proti Bovcu. V naselju Trnovo ob Soči mu je z leve strani pred vozilo nenadoma skočil jelen. Po trku z omenjeno divjadjo so na vozilu nastale majhne poškodbe. Ker so bili izpolnjeni vsi zakonski pogoji, so policisti odstopili od ogleda kraja prometne nezgode.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran