radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija nesrecaJeseniški policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je zgodila 19. decembra 2023, okoli 13.45, na semaforiziranem križišču nasproti Gimnazije Jesenice. Udeležena sta bila peška in kolesar. Po podatkih s katerimi razpolagamo je peška prečkala vozišče na prehodu za pešce, iz smeri Trga Toneta Čufarja proti železniški progi. Ko je prišla na drugo stran na pločnik, se je z njene leve strani po pločniku, iz smeri Upravne enote Jesenice, pripeljal kolesar. Po trku med seboj sta oba padla po tleh. Peški je na kraju nudil pomoč neznani mimoidoči. Oba udeleženca sta kraj prometne nesreče zapustila in si na kraju nista izmenjala podatkov. Pri peški se je 20. decembra 2023 ugotovilo, da je lahko telesno poškodovana. Gre za prometno nesrečo, ki jo policija mora obravnavati.

Policisti z do sedaj izvedenimi ukrepi neznanega kolesarja niso izsledili.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, policisti pozivajo kolesarja, ki je bil udeležen v tej prometni nesreči, še posebej mimoidočega, ki je pomagal peški ali morebitne priče, ki bi karkoli vedele o prometni nesreči, da se oglasijo ali pokličejo na Policijsko postajo Jesenice, telefon 04/582 13 00 ali na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran