radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali šest prometnih nesreč z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, eno poškodbo vozila na parkirišču, pet primerov povoženja divjadi in požar.

Na področju kriminalitete smo evidentirali goljufiji v Nedelici in Dolgi vasi, poškodovanje tuje stvari na območju Murske Sobote ter tatvino goriva iz tovornega vozila v Grabonošu.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Sredi noči je zagorela garaža v Radencih. Gasilci so s pravočasnim ukrepanjem požar pogasili in tako preprečili, da bi se požar razširil na stanovanjski objekt.

V Ljutomeru je občan na bankomatu našel gotovino, katero je nekdo pred njim pozabil vzeti iz reže. Bankovce je odnesel na bližnjo policijsko postajo, policisti pa se občanu zahvaljujemo za pravilno ravnanje. Svetujemo, da pred odhodom od bankomata preverite ali ste dejansko vzeli oboje, torej denar in kartico.

V Dobrovniku je mladoletnik v strnjenem naselju metal petarde. Policisti odsvetujemo vsakršno uporabo pirotehnike oziroma naj bo ta vsaj previdna in uvidevna. Prodaja pirotehničnih izdelkov je dovoljena med 19. in 31. decembrom, njihova uporaba pa od 26. decembra do 1. januarja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Murska Sobota.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran