radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

policija splosniObravnavani primer s področja prepovedanih drog na Goriškem
Včeraj, 20. decembra v popoldanskem času, so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Nova Gorica v Novi Gorici 37-letnemu moškemu v postopku zasegli dve alu foliji, v kateri je bila rjava grudičasta snov, prav tako je posedoval tudi zdravila (tablete), ki imajo psihoaktivni učinek. Zaradi suma, da ima v posesti prepovedano drogo, so mu policisti omenjene predmete zasegli in poslali v nadaljnjo analizo. Če bo rezultat preliminarnega testa pozitiven, bodo policisti PPIU Nova Gorica zoper omenjenega moškega uvedli prekrškovni postopek zaradi kršitve določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

Prometna nesreča I. kategorije na Idrijskem
Včeraj, 20. decembra ob 13.31, so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili o prometni nesreči na Idrijskem. Ugotovljeno je bilo, da je 45–letni voznik osebnega avtomobila vozil iz Govejka proti Idriji (občina Idrija). Med vožnjo na omenjeni relaciji je voznik povozil večji kamen zaradi česar je na vozilu nastala materialna škoda. Ker so bili izpolnjeni vsi zakonski pogoji, so idrijski policisti odstopili od ogleda kraja prometne nezgode.

V prometni nesreči I. kategorije na cesti Vipava - Manče udeleženi dve vozili
Danes, 21. decembra ob 6.15, je bila Policija obveščena o prometni nesreči I. kategorije na cesti Vipava – Manče. Ugotovljeno je bilo, da je voznica osebnega avtomobila peljala iz smeri naselja Manče in v križišču s prednostno cesto zavijala levo proti Vipavi. Pri tem je omenjena voznica izsilila prednost vozniku drugega avtomobila, ki je pripeljal iz smeri Vipave. V prometni nesreči je nastala materialna škoda, nihče ni bil poškodovan. Policisti PP Ajdovščina so povzročiteljici zaradi odgovornosti za storitev prekrška prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

Na Vipavskem poškodovali osebno vozilo
Včeraj, 20. decembra popoldne, so policisti PP Ajdovščina obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila na območju Vipave. Po prvih zbranih podatkih je neznanec tekom noči poškodoval osebno vozilo znamke Hyundai. S strani oškodovanca ni bil podan predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo ajdovski policisti o vseh ugotovitvah s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Neznanec se je na Kobariškem znesel nad fasado objekta
Včeraj, 20. decembra v dopoldanskem času, so policisti PP Bovec obravnavali poškodovanje pročelja ene od stanovanjskih hiš na območju naselja Borjana (občina Kobarid). S strani oškodovanca ni bil podan predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja (poškodovanje tuje stvari, 220. člen KZ-1), zato bodo policisti o vseh ugotovitvah s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran