radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali devet prometnih nesreč. V dveh sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Obravnavali smo osem kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru ter štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete je bil v Kuzmi obravnavan vlom v poslovni prostor, v Murski Soboti vlom v stanovanjsko hišo in tatvina moške ročne torbice v gostinskem lokalu. V Lendavi obravnavana goljufija in grožnja, v Radencih poškodovanje osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran