radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 236 klicev, med temi 108 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 17 kaznivih dejanj,
  • 12 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 3 prometne nesreče II. kategorije,
  • 1 prometno nesrečo III. kategorije,
  • 1 prometno nesrečo IV. kategorije,
  • 12 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 5 v zasebnem prostoru.

policija splosniVoznik umrl
8. 12. smo obravnavali prometno nesrečo III. kategorije na Ptujski cesti v Mariboru, v kateri je 62-letni voznik osebnega avtomobila zapeljal na nasprotno smerno vozišče, tam pa trčil v priklopnik tovornega vozila, z vožnjo nadaljeval in trčil še v osebni avtomobil z 54-letnim voznikom, ki se je huje poškodoval, to vozilo pa je odbilo v drug osebni avtomobil z voznikom, ki se pri tem ni poškodoval. 62-letnika so iz vozila s tehničnim posegom rešili gasilci GB Maribor, saj je vozilo po trčenju obrnilo na streho. Včeraj zvečer smo bili obveščeni o tem, da je 62-letni voznik, ki je bil odpeljan v bolnišnico, umrl.

Peška huje poškodovana
Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o prometni nesreči III. kategorije v bližini Betnavskega gozda v Mariboru, v kateri je voznik osebnega avtomobila trčil v 74-letno peško, ki je padla po tleh in se huje poškodovala.

Obravnavani tujci
Na vlaku na ŽP Maribor smo obravnavali državljana Sirije, ki sta v postopku ponovno podala namero za mednarodno zaščito in bila odpeljana v azilni dom.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran