radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Policisti Policijske postaje Murska Sobota so danes na podlagi odredbe sodišča na območju PU Murska Sobota opravili hišno preiskavo, kjer so našli in zasegli 4456 kosov pirotehničnih izdelkov. Zoper mlajšega mladoletnika bo sledil obdolžilni predlog na pristojno sodišče zaradi kršitev določb Zakona o eksplozivih in pirotehničnih izdelkih.

zaseg pirotehnike murska sobota 1

zaseg pirotehnike murska sobota 2

zaseg pirotehnike murska sobota 3

Glede na praznično obdobje in uporabo pirotehničnih sredstev ponovno opozarjamo, da nepremišljena, nepravilna in objestna uporaba pirotehničnih izdelkov pogosto vodi v telesne poškodbe, moti tudi živali in onesnažuje okolje. Policisti bomo dosledno ukrepali proti vsem, ki bodo kršili določbe o uporabi pirotehničnih izdelkov.

Več na: https://policija.si/medijsko-sredisce/sporocila-za-javnost/sporocila-za-javnost-gpue/120491-veseli-december-in-pirotehnika-praznicno-vzdusje-si-lahko-pricarate-tudi-brez-nevarnega-in-nadleznega-pokanja

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran