radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 396 klicev občanov. 103 klici so bili interventni, dva nujna.

26 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 3 s področja mejnih zadev in tujcev, 50 s področja prometne varnosti in 27 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali 33 prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali enajstkrat.

Kriminaliteta
V Celju, na Otoku, smo sinoči, okoli 21.50 obravnavali rop. Neznani moški je z nožem zagrozil dostavljalcu hrane, ki se je z osebnim vozilo pripeljal do stanovanjskega bloka in mu ukradel vozilo.

V Velenju je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo. Storilec je pobegnil, ko je opazil, da je nekdo od lastnikov doma.

Vlom v stanovanjsko hišo smo včeraj obravnavali tudi v Nazarjah. Storilec je ukradel več zlatnine.

Na pokopališčih v Podkraju in v Zavodnjah smo obravnavali vloma v tri svečomate. S poškodovanjem svečomatov je storilec lastniku povzročil za okoli 900 € škode.

V jutranjih urah smo bili obveščeni še o vlomu v gostinski lokal v Celju. Podatkov o tem, kaj je storilec ukradel še nimamo.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran