radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaVčeraj, okoli 12.20 ure, smo bili obveščeni, da je izven naselja Sele Vrhe, na območju Slovenj Gradca, prišlo do tragične prometne nesreče, v kateri je umrl sopotnik v osebnem vozilu.

37-letni voznik osebnega vozila je vozil iz smeri Kotelj proti Slovenj Gradcu. Voznik v desnem nepreglednem ovinku hitrosti vožnje ni prilagodil poteku ceste in stanju vozišča in je izgubil oblast nad vozilom ter trčil v 47-letnega voznika kombiniranega vozila, ki je pravilno pripeljal nasproti in je skušal trčenje preprečiti z umikanjem v desno.

Oba voznika sta se v trčenju poškodovala, 33-letni sopotnik v vozilu povzročitelja pa je na kraju poškodbam podlegel.

To je letošnja dvanajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju je na našem območju v prometnih nesrečah umrlo 14 oseb.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran