radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija nesrecaMariborski policisti obravnavamo prometno nesrečo s smrtnim izidom, do katere je prišlo v križišču Ptujske ceste in Panonske ulice v Mariboru. O nesreči smo bili obveščeni ob 19.10.

Po prvih ugotovitvah so v nesreči udeležena tri vozila, ena oseba je umrla, tri pa so telesno poškodovane. Trenutno poteka ogled kraja prometne nesreče, zato bomo več informacij lahko posredovali kasneje .

Zaenkrat je ta del Ptujske ceste v Mariboru popolnoma zaprt do nadaljnjega in priporočamo uporabo drugih vpadnic v ali iz Maribora.

DOPOLNJENO: 23. 12. 2023 ob 06.05
Obveščamo vas, da je bil končan ogled kraja prometne nesreče, ki ga je vodil dežurni preiskovalni sodnik, udeležila pa se ga je tudi dežurna okrožna državna tožilka. Ugotovljeno je bilo, da sta bili v prometni nesreči udeleženi dve vozili in ne tri, kot smo poročali v prvem obvestilu. Do prometne nesreče je prišlo zaradi neupoštevanja prednosti pri zavijanju v levo v križišču Ptujske ceste in Panonske ulice v Mariboru, zaradi česar bo zoper povzročitelja podana kazenska ovadba, za oba voznika pa je bil odrejen strokovni pregled. V prometni nesreči je ena oseba kot sopotnik umrla na kraju nesreče, po trenutnih podatkih so bile tri osebe težje telesno poškodovane, dve osebi pa lažje. Za obe vozili je bil odrejen izvedeniški pregled. Zaradi opravljanja ogleda in odprave posledic prometne nesreče je bila Ptujska cesta v tem delu zaprta do 00.52 ure.

Boštjan Velički
vodja službe
Policijska Uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran