radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniIlegalci
Dne 22.12.23 ob 15.33 uri je bil OKC PU Nova Gorica strani kolegov na OKC PU Koper seznanjen, da med Postojno in Razdrtim policistom ne ustavlja osebno vozilo, v Hraščah je obvozilo stinger in zapeljalo naprej na staro državno cesto čez Rebernice v smeri Vipave.

OKC PU Nova Gorica je v smeri Vipave in Podnanosa napotil razpoložljive patrulje, katerim je bila odrejena uporaba stingerja. Vozilo so prav tako naprej zasledovali policisti PU Koper, ki so v bližini Podnanosa uporabili stinger, saj je voznik osebnega avtomobila ves čas vozil predrzno in brezobzirno na relaciji Postojna – Podnanos in s tem povzročil nevarnost za življenje ostalih udeležencev v prometu.

Osebno vozilo je stinger prevozilo, po zaustavitvi je 18 letni državljan Moldavije pobegnil iz vozila in bil kmalu nato prijet v nesposredni bližini. Odvzeta mu je bila prostost po določilih Zakona o kazenskem postopku.

Policisti so nato v zaustavljenem osebnem vozilu našli 6 državljanov Bangladeša, eden od njih se je med nevarno vožnjo poškodoval in bil oskrbljen v bolnišnici, kjer pa telesnih poškodb niso ugotovili.

Državljani Bangladeša so zaprosili za mednarodno zaščito in bili nameščeni v azilni dom.

Zoper državljana Moldavije bo podana kazenska ovadba, v zakonitem roku bo državljan Moldavije priveden na zaslišanje k dežurnemu preiskovalnemu sodniku.

Prometna nesreča i. kategorije s pobegom
Dne 22.12.23 ob 14.30 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o prometni nesreči I. kategorije s pobegom v Mirnu.

V bližini pošte v Mirnu je s kraja prometne nesreče pobegnil voznik belega karavana, ki je oškodovanemu vozniku poškodoval stransko ogledalo in nato odpeljal neznano kam.

Morebitne očividec pozivamo, da podatke o prometni nesreči posredujejo na številko policije 113 ali številko PP Nova Gorica 05 30 34 400.

Zaseg pirotehničnih sredstev
Dne 22.12.23 ob 15 uri so policisti PPIU Nova Gorica v Rožni dolini, MO Nova Gorica 30 letnem državljanu Severne Makedonije zasegli 72 komadov pirotehničnih izdelkov – petard.
Zoper državljana Severne Makedonije bo uveden hitri prekrškovni postopek.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran