radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 379 klicev, 144 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 39 nanašalo na kriminaliteto, 43 na javni red in mir, ter 38 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 3 tatvine, 11 vlomov (v štirih primerih je ostalo pri poskusu) in 6 primerov poškodovanja tuje stvari. Prav tako so posredovali v primeru nasilja v družini, kjer zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja.

Pri prometni varnosti so obravnavali 7 prometnih nesreč z materialno škodo. Večkratnim kršiteljem cestno prometnih predpisov so zasegli 3 vozila.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 9 krat na javnem kraju in 5 krat v zasebnem prostoru.

Med opravljanjem nalog varovanja državne meje niso zaznali nedovoljenih prehodov državne meje.

Vlomi:
V okolici Medvod je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil denar in nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 2.000 evrov.

V Gameljnah je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil različne predmete. Lastnika je oškodoval za okoli 1.000 evrov.

V Mednem je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil denar. Lastnika je oškodoval za okoli 700 evrov.

V centru Ljubljane je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil različne predmete. Lastnika je oškodoval za okoli 500 evrov.

V Grosuplju je neznani storilec vlomil v poslovne prostore in odtujil kozmetične izdelke in denar. Podjetje je oškodoval za okoli 1.000 evrov.

Policisti so na območju Trbovelj obravnavali vlom v poslovne objekte, od koder sta bila odtujena dva prenosna računalnika, družba je bil oškodovana za okoli 1.000 evrov.

V Grosuplju so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja, od koder so odtujili različne predmete in denar. Podjetje je oškodovano za okoli 500 evrov.

V Trbovljah je neznani storilec vlomil v poslovne prostore in odtujil kozmetične izdelke in denar. Podjetje je oškodoval za okoli 600 evrov.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran