radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor smo v času od 5. ure dne 25.12.2023 do 5.ure 26.12.2023 prejeli 240 klicev, med katerimi je bilo 76 interventnih dogodkov. Od tega:

  • 19 obvestil s področja kriminalitete. Največ je bilo tatvin, velikih tatvin, poškodovanje tuje stvari, goljufije
  • 15 prometnih nesreč, v vseh primerih je nastala zgolj materialna škoda od tega je bilo 9 prometnih nesreč z udeležbo živali. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov smo zasegli štiri motorna vozila.
  • 10 obvestil v zvezi s kršitvami javnega reda in miru. Od tega 3 kršitve javnega reda na javnem kraju in 7 kršitve v zasebnih prostorih.

Požar:
Včeraj okoli 10.30 smo bili obveščeni o požaru v cerkvi, v okolici Ormoža. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo zaradi pregretja lučk v jaslicah. Na opremi in notranjosti objekta je nastala materialna škoda za okoli 30.000 EUR.

Drugih odmevnejših zadev nismo obravnavali.

Petar Habrun, univ. dipl. iur.
vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran