radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo na območju Pomurja obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, tri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, samomor in tri primere povoženja divjadi.

Na območju Gornjih Petrovec je bilo obravnavano kaznivo dejanje nasilja v družini. Osumljenemu je bil tudi izrečen ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V Beltincih je bil voznici, ki je vozila brez vozniškega dovoljenja, zasežen osebni avtomobil.

V bližini Srednje Bistrice je bilo prijetih pet tujcev, ki so nezakonito vstopili v državo. Po končanem postopku bodo odpeljani v Azilni dom Ljubljana.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Ljutomer.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran