radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Včeraj, 26. decembra ob 13:11, je bila Policija s strani Regijskega centra za obveščanje Nova Gorica obveščena, da je občan na težko prehodnem terenu med Zavrzelnim in Ravnim Lazom v okolici Bovca, dobrih 800 metrov pod vrhom Čukle (gre za 1.766 metrov visok kopast vrh nad Bovcem, ki se dviga iznad južnega pobočja Rombona) naletel na neidentificirano in neprepoznavno truplo. Poleg gorskih reševalcev GRS Bovec je na kraju posredoval tudi policist gorske policijske enote PU Nova Gorica. V nadaljevanju so pokojnega s helikopterjem Letalske policijske enote prepeljali na letališče Bovec. O najdbi trupla je Policija obvestila tudi preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in okrožno državno tožilko v Novi Gorici. Njegova identiteta bo dokončno ugotovljena in potrjena v nadaljnjem identifikacijskem postopku.

helikopter letalske policijske enote

Helikopter Letalske policijske enote

Glede na okoliščine najdbe neprepoznavnega trupla Policija v tem trenutku ne izključuje možnosti, da bi v navedenem primeru šlo za pogrešanega 55-letnega državljana Nemčije, ki je bil od 25. avgusta 2023 dalje nastanjen v enem od namestitvenih objektov v Bovcu in je bil nazadnje opažen 26. avgusta letos, nato pa se je za njim izgubila vsakršna sled.

Policija v tem trenutku še preiskuje vse okoliščine v zvezi z najdbo trupla na Bovškem.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran