radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPolicisti smo bili minuli ponedeljek, malo po 18. uri obveščeni, da se je moški na območju PP Murska Sobota pri pospravljanju orožja ustrelil v nogo. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da si je 78-letni moški v žep hlač trenerke dal pištolo. Ko jo je želel pospraviti iz žepa se je le-ta sprožila in mu poškodovala nogo. Odpeljan je bil v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da se je lažje telesno poškodoval. Po oskrbljeni rani je nadaljnjo zdravniško pomoč odklonil. Ker moški ne poseduje listine za posedovanje orožja mu je bila pištola skupaj z 26 naboji zasežena. Za posest orožja brez listin se bo uvedel prekrškovni postopek, za poškodbo pa bo podano poročilo na pristojno ODT.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran