radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 672 klicev, 192 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 69 nanašalo na kriminaliteto, 62 na javni red in mir, ter 49 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 12 tatvin, 18 vlomov (v petih primerih je ostalo pri poskusu) in 6 primerov poškodovanja tuje stvari. Prav tako so posredovali v primeru nasilja v družini, kjer so kršitelju izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Pri prometni varnosti so obravnavali 16 prometnih nesreč z materialno škodo. Večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov so zasegli vozilo.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 9 krat na javnem kraju (ena oseba je bila pridržana) in 5 krat v zasebnem prostoru.

Obravnavali so 7 posameznikov zaradi nezakonitega prehoda državne meje.

Vlomi:
Na Viču je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil denar in nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 3.500 evrov.

V Dolu pri Ljubljani je bilo vlomljeno v novogradnjo, od koder je neznani storilec odtujil gradbeni material. Lastnika je oškodoval za okoli 1.000 evrov.

V Grosuplju je bilo vlomljeno v novogradnjo, od koder je neznani storilec odtujil električno orodje. Lastnika je oškodoval za okoli 2.000 evrov.

V okolici Kočevja je bilo vlomljeno v počitniški hiši, od koder je neznani storilec v obeh primerih odtujil različne predmete. Lastnika je oškodoval za skupno okoli 600 evrov.

Na Viču je bilo vlomljeno v stanovanji, od koder je neznani storilec odtujil denar in nakit. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.

V Mostah je neznani storilec vlomil v klet in odtujil moško kolo. Lastnika je oškodoval za okoli 500 evrov.

V Mostah je neznani storilec vlomil v klet in odtujil moško kolo. Lastnika je oškodoval za okoli 700 evrov.

Za Bežigradom je neznani storilec vlomil v klet in odtujil tri kolesa. Lastnika je oškodoval za okoli 3.000 evrov.

Za Bežigradom je neznani storilec vlomil v klet in odtujil moško kolo. Lastnika je oškodoval za okoli 1.000 evrov.

V Kamniku je neznani storilec vlomil v trgovino in odtujil vrtalnik. Povzročil je za okoli 600 evrov materialne škode.

Za Bežigradom je bilo vlomljeno v gradbeni kontejner od koder so odtujili denar. Povzročili so za nekaj tisoč evrov škode.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran