radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 198 klicev, med temi 98 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 11 kaznivih dejanj,
  • 17 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 2 prometni nesreči II. kategorije,
  • 10 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 7 v zasebnem prostoru.

policija splosniDelovna nezgoda
Včeraj dopoldne smo bili obveščeni o delovni nezgodi na območju Hajdoš. Policisti so pri zbiranju prvih obvestil na kraju ugotovili, da je 77-letnik padel, ko je opravljal dela na lestvi, pri tem pa je utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju umrl. O nesreči še zbiramo obvestila.

Prometni nesreči II. kategorije
Obravnavali smo dve prometni nesreči II. kategorije. Na območju Gradiške sta trčila voznica osebnega avtomobila in kolesar, ki je bil odpeljan v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da se je lažje poškodoval. Na območju Ruš sta trčila voznika osebnih avtomobilov, pri tem sta se oba lažje poškodovala.

Obravnavani tujci
Na območju Gorišnice so policisti obravnavali tri državljane Sirije, vsi so zaprosili za mednarodno zaščito, odpeljani so bili v azilni dom.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran