radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih sta se dve osebi lahko telesno poškodovali, šest kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, prijeli sedem tujcev, ki so nedovoljeno vstopili v našo državo, štiri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Ob 12.20 smo bili obveščeni, da je izven naselja Gorica v smeri Puconec, prišlo do trčenja med voznikom mopeda in osebnega avtomobila. Policisti so ugotovili, da je voznik mopeda zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad mopedom ter padel po vozišču. Med drsenjem mopeda po vozišču je le ta trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. Pri tem se je voznik mopeda lažje telesno poškodoval. Ob 15.25 je v Černelavcih prišlo do trčenja med voznico osebnega avtomobila ter kolesarko. Vzrok prometne nesreče je bil onemogočanje varnega prečkanja kolesarki na kolesarskem prehodu čez cesto. Kolesarka se je pri trčenju lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete smo obravnavali dve goljufiji, tatvino denarja iz stanovanjske hiše, neupravičeno slikovno snemanje, zatajitev in zasegli bankovec za 20 EVR, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V zgodnjih jutranjih urah so lendavski policisti v naselju Čentiba izsledili sedem tujcev, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način. V postopku so vsi zaprosili za mednarodno zaščito.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na območju PP Gornji Petrovci.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran