radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor smo v času od 5. ure dne 29.12.2023 do 5.ure 30.12.2023 prejeli 274 klicev, med katerimi je bilo 109 interventnih dogodkov. Od tega:

  • 12 obvestil s področja kriminalitete. Največ je bilo tatvin, velikih tatvin, poškodovanje tuje stvari, zatajitev,
  • 29 prometnih nesreč, v treh prometnih nesrečah so se tri osebe lahko telesno poškodovale, v ostalih prometnih nesrečah je nastala zgolj gmotna škoda, od tega je bilo 7 prometnih nesreč z udeležbo živali. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov smo zasegli eno motorno vozilo.
  • 12 obvestil v zvezi s kršitvami javnega reda in miru. Od tega 8 kršitve javnega reda na javnem kraju in 4 kršitve v zasebnih prostorih.

Tatvina motornega vozila:
Včeraj ob 12.24 smo bili obveščeni o Tatvini tovornega vozila na Ptuju. Policisti so z ogledom in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je neznani storilec 23. 12. 2023, okrog 20.45 na Potrčevi cesti, odtujil parkirano tovorno vozilo, znamke VW Crafter, reg. štev. MB TJ-398, bele barve, letnik 2017. S tem dejanjem je oškodoval lastnika za okoli 15.200 eurov.

Drugih odmevnejših zadev nismo obravnavali.

Petar Habrun, univ. dipl. iur.
vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran