radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesreca29. 12. 2023, okoli 17. ure se je na kolesarski stezi ob Šmartinski cesti pred križiščem s Topniško ulico v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena neznani voznik mopeda in kolesar, ki se je lahko telesno poškodoval.

Zaradi razjasnitev dejstev in okoliščin prometne nesreče vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali Policijsko postajo Ljubljana Moste na telefonsko številko (01) 586 76 00.

Hkrati pozivamo voznika mopeda, ki je nosil nahrbtnik za dostavo hrane, da pokliče na eno izmed podanih številk ali se zglasi na Policijski postaji Ljubljana Moste, Tovarniška ulica 50, Ljubljana.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran