radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 158 klicev, od tega 73 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 11 kaznivih dejanj,
  • 18 prometnih nesreč I. kategorije,
  • eno prometno nesrečo II. kategorije,
  • 11 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 7 na javnem kraju in 4 v zasebnem prostoru.

V Slovenski Bistrici je zvečer bil ustavljen voznik osebnega vozila, ki ga je vozil državljan Kirgizije. V vozilu je prevažal tri državljane Sirije, ki so bili brez veljavnih dokumentov. Voznik je bil pridržan in je bil zaradi nezakonitega prevažanja oseb čez ozemlje Slovenije, priveden bo na Okrožno sodišče Maribor. Tuji državljani so bili po končanem postopku odpeljani v azilni dom.

Okoli 2. ure so policisti na območju PP Gorišnica prijeli 13 državljanov Kitajske, ki so na nedovoljen način prestopili državno mejo iz Republike Hrvaške. Postopki s tujci še trajajo.

Tomaž Urleb, mag.
Vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran