radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 4 min.)

policija splosniV preteklih 48 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 1171 klicev, 428 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 123 nanašalo na kriminaliteto, 158 na javni red in mir, ter 113 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 27 tatvin, 23 vlomov (v devetih primerih je ostalo pri poskusu) in 7 primerov poškodovanja tuje stvari. Prav tako so posredovali v primeru nasilja v družini, v kjer so kršitelju izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Pri prometni varnosti so obravnavali 31 prometnih nesreč z materialno škodo in 11 nesreč z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov so zasegli vozilo.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 39 krat na javnem kraju in 11 krat v zasebnem prostoru.

Obravnavali so 7 posameznikov zaradi nezakonitega prehoda državne meje.

Vlomi:
V okolici Grosuplja je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil denar. Lastnika je oškodoval za okoli 1.100 evrov.

Na območju Viča je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 1.800 evrov.

V okolici Grosuplja je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil denar. Lastnika je oškodoval za okoli 350 evrov.

V okolici Grosuplja je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit in denar. Lastnika je oškodoval za okoli 2.600 evrov.

V okolici Grosuplja je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit in denar. Lastnika je oškodoval za okoli 3.000 evrov.

V okolici Grosuplja je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit in denar. Lastnika je oškodoval za okoli 2.000 evrov.

V Mostah je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil tehnične predmete. Lastnika je oškodoval za okoli 1.200 evrov.

Za Bežigradom je neznani storilec vlomil v klet in odtujil platišča. Lastnika je oškodoval za okoli 600 evrov.

V centru Ljubljane je neznani storilec vlomil v klet in odtujil moško gorsko kolo. Lastnika je oškodoval za okoli 1.000 evrov.

Za Bežigradom je neznani storilec vlomil v klet in odtujil moško gorsko kolo, znamke Cube. Lastnika je oškodoval za okoli 500 evrov.

Za Bežigradom je neznani storilec vlomil v klet in odtujil električni skiro. Lastnika je oškodoval za okoli 500 evrov.

V Mostah je neznani storilec vlomil v klet in odtujil električni skiro. Lastnika je oškodoval za okoli 500 evrov.

Na Viču je bilo vlomljeno v prodajni kontejner od koder so odtujili več izdelkov in denar. Povzročili so za nekaj tisoč evrov škode.

V centru Ljubljane je bilo vlomljeno v prodajalno od koder so odtujili več artiklov za šport in obutve. Povzročili so za okoli 700 evrov škode.

Prometne nesreče:
Včeraj, okoli 20.30 se je na Tržaški cesti na Brezovici zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in voznik mopeda. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik pri vključevanju v promet odvzel prednost vozniku mopeda. Pri tem se je voznik mopeda lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 14.30 se je v naselju Babna Gora zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen kolesar, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

V petek okoli 7. ure se je na v naselju Ortnek zgodila prometna nesreča, v kateri je bila samoudeležena voznica osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste, vozilo pa se je na nasipu prevrnilo na streho. Pri tem se je voznica lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran