radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče, eno kaznivo dejanje, dve kršitvi javnega reda in miru ter pridržali dve osebi.

Vse tri prometne nesreče so se končale z materialno škodo. Ena od teh nesreč se je zgodila v Mali Nedelji, kjer je voznik zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola z vozilom zapeljal v jarek.

Na področju kriminalitete smo evidentirali zgolj kaznivo dejanje Grožnje v Beltincih.

Javni red in mir je bil obakrat kršen v zasebnem prostoru. Kršitelj v Beltincih se ob intervenciji policistov ni pomiril, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje.

Sredi dneva so policisti v Sodišincih zaustavljali osebni avtomobil, vendar voznik ni upošteval svetlobnih in zvočnih signalov ter je z vozilom peljal naprej. Ko so ga končno uspeli zaustaviti, so ugotovili, da kaže očitne znake alkoholiziranosti. Voznik je odklonil preizkus alkoholiziranosti in strokovni pregled, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Za konec tokratnega javljanja mi dovolite, da vsem vam na radiu, vašim poslušalcem in poslušalkam ter prebivalcem in prebivalkam Pomurja zaželimo 366 prijetnih in varnih dni. Bodimo optimistični in naj bo leto 2024 najboljše leto do sedaj.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran