radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 557 klicev, od tega 176 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 38 nanašalo na kriminaliteto, 91 na javni red in mir, ter 18 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 4 tatvine, 5 vlomov (v dveh primerih je ostalo pri poskusu), 2 nasilništva in 6 primerov poškodovanja tuje stvari.

Obravnavali so 7 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 nesreči z lahkimi telesnimi.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali 19 krat na javnem kraju (dve osebi sta bili pridržani) in 10 krat v zasebnem prostoru.

Policisti Policijske uprave Ljubljana v zadnjih 24 urah niso obravnavali nezakonitih prehodov državne meje.

Vlomi:
V Kočevju je bilo vlomljeno v hišo, od koder je bil odtujen denar. Materialna škoda znaša okoli 1300 evrov.

V Mekinjah je bilo vlomljeno v vrtno lopo, od koder sta bili odtujeni kolesi. Materialna škoda znaša okoli 1500 evrov.

V Šiški je bilo vlomljeno v garažo, od koder je bilo odtujeno kolo z motorjem znamke Nicom. Škoda znaša okoli 1100 evrov.

Prometna varnost
Včeraj, okoli 16. ure smo bili obveščeni o padcu kolesarke na Vodnikovi ulici v Ljubljani. Pri vožnji po pločniku se je kolesarka skušala umakniti pešcu pri tem pa izgubila nadzor nad kolesom in pasla. Pri tem se je lažje poškodovala. Zoper kršiteljico je bil uveden prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 8.30 smo bili obveščeni o prometni nesreči na območju Vrhnike v kateri je bila udeležena voznica osebnega vozila. Pri vožnji iz smeri Verda proti Bistri je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubila nadzor nad vozilom in zapeljala izven vozišča, ter trčila v drevo in se pri tem lažje poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran