radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 118 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 55:

  • devet s področja kriminalitete, od tega dva o vlomu (v enem primeru je ostalo pri poskusu) in eden o tatvini;
  • 13 s področja prometne varnosti, od tega šest o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so zasegli en avtomobil in pridržali enega voznika;
  • 21 s področja javnega reda in miru, od tega štirje o kršitvi na javnem kraju in eden o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • sedem o dogodkih.

policija splosniVlom:
Radovljiški policisti so bili včeraj nekaj pred 21. uro obveščeni o vlomu v gostinski objekt, v katerega je neznani storilec nasilno vstopil skozi vrata in si prilastil denar. Lastnika je oškodoval za okoli 200 evrov. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča z materialno škodo:
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj pred 18. uro obveščeni o prometni nesreči na območju Kranja. 59-letni voznik je v križišču izsilil prednost drugemu vozniku in z avtomobilom trčil v njegov avtomobil. Vozil je pod vplivom alkohola (1,17 mg/l). Odrejen mu je bil strokovni pregled. Policisti so mu nadaljnjo vožnjo prepovedali, začasno odvzeli vozniško dovoljenje in mu odredili pridržanje do 12 ur. Zanj vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja iz poglavja kaznivih dejanj zoper varnost javnega prometa. O vsem bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Hujši prometni prekršek:
Policisti so včeraj nekaj čez 8. uro obravnavali 54-letnega voznika, ki je vozil avtomobil brez opravljenega vozniškega izpita. Avtomobil so mu zasegli. Z obdolžilnim predlogom bo predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Zasežena pirotehnika
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj čez 16. uro obveščeni o motečem pokanju petard v strnjenem naselju. Na klic so se nemudoma odzvali in izsledili dva mlajša mladoletnika, ki sta imela pri sebi nekaj kosov različnih pirotehničnih izdelkov. Policisti so o kršitvi mladoletnikov obvestili njune starše in pirotehnične izdelke zasegli. Z obdolžilnim predlogom bodo obveščali pristojno okrajno sodišče.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran