radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda, tri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru ter pridržali eno osebo.

Na področju kriminalitete smo v Moravskih Toplicah obravnavali dve poškodovanji osebnih avtomobilov, v Lendavskih goricah pa povzročitev lahke telesne poškodbe pri pretepu.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Malo pred 15. uro popoldan, je bil izven naselja Bratonci, zaustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je vozil nezanesljivo. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola. Ker se s preizkusom ni strinjal, mu je bil odrejen strokovni pregled, ki pa ga je odklonil. Zaradi tega mu je bilo odrejeno pridržanje, ki se je izvedlo na PP Murska Sobota.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na celotnem območju policijske uprave.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran