radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 392 klicev, 126 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 42 nanašalo na kriminaliteto, 25 na javni red in mir, ter 30 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete 5 tatvin, 8 vlomov (v dveh primerih je ostalo pri poskusu) in 7 primerov poškodovanja tuje stvari.

Pri prometni varnosti so obravnavali 3 prometne nesreče z materialno škodo in nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov so zasegli vozilo.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 1 krat na javnem kraju in 4 krat v zasebnem prostoru.

Obravnavali so 2 posameznika zaradi nezakonitega prehoda državne meje.

Vlomi:
V Šiški je neznani storilec vlomil v klet in odtujil treking kolo Cross Pro MD, črne barve. Lastnika je oškodoval za okoli 800 evrov.

V Šiški je neznani storilec vlomil v klet in odtujil električni skiro Xiaomi. Lastnika je oškodoval za okoli 300 evrov.

V Grosuplju neznani storilec vlomil v trgovino in odtujil denar. Povzročil je za okoli 1.500 evrov materialne škode.

V Litiji so neznanci vlomili v specializirano trgovino ter odtujili več mobilnih telefonov. Nastalo je za nekaj tisoč evrov škode.

V Grosuplju neznani storilec vlomil v gostinski lokal in odtujil denar. Povzročil je za okoli 600 evrov materialne škode.

Na Viču je neznani storilec vlomil v poslovne prostore in odtujil različne predmete. Podjetje je oškodoval za okoli 1.500 evrov.

Prometne nesreče:
Včeraj, okoli 14. ure se je na Celovški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica zaradi prekratke razdalje trčila v vozilo, ki se je pred njo ustavilo zaradi razmer v prometu. Pri tem se je udeležena voznica lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 15. ure se je na lokalni cesti med Grosupljem in Ivančno Gorico zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste, vozilo pa je trčilo v drevo. Pri tem se je lažje telesno poškodoval potnik v vozilu. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran