radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 157 klicev, od tega 54 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 6 kaznivih dejanj,
  • 6 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 1 prometno nesrečo II. kategorije,
  • 3 prijave kršitev javnega reda in miru, od tega 3 na javnem kraju,
  • 2 požara.

policija splosniPožar
V Novi vasi obravnavamo požar, do katerega je prišlo v kletnih protorih stanovanjskega bloka. V požaru, o katerem smo bili obveščeni včeraj zgodaj zjutraj, sta bila poškodovana predvsem dva kletna boksa, ocenjena materialna škoda znaša po prvih ocenah 22.000 eur, o dogodku še zbiramo obvestila in ugotavljamo vzrok za nastanek požara.

Obravnavan voznik
Policisti PP Ptuj so včeraj popoldne obravnavali voznika brez veljavnega vozniškega dovoljenja, v postopku je moški odklonil preizkus alkoholiziranosti. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog, vozilo mu je bilo zaseženo.

Vlom v stanovanjsko hišo
V Košaškem dolu je bilo skozi kletno okno vlomljeno v stanovanjsko hišo, neznani storilec je odtujil gotovino, zlatnino, ure in druge predmete, o kaznivem dejanju še zbiramo obvestila.

Obravnavani tujci
V Mariboru smo obravnavali državljana Mongolije ter šest državljane Sirije, ki so predhodno že podali prošnje po mednarodni zaščiti in so bili odpeljani v azilni dom.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran