radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, devet kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirišču ter tri primere povoženja divjadi. Na pomurskih avtocesti je bilo prijetih sedem tujcev, kateri niso izpolnjevali pogojev za vstop v Republiko Slovenijo.

S področja kriminalitete je bil obravnavan vlom v klet, goljufija, nasilje v družini, tatvina motorne žage, dve kaznivi dejanji s področja računalniške kriminalitete, poškodovanje vozila, razžalitev in neupravičeno prisluškovanje.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na celotnem območju policijske uprave.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran